موسسه حسابداری بی نظیر

حسابداری

حسابرسی

وکیل مالیاتی

وکیل بیمه ای

حدود و اختیارات یک وکیل مالیاتی


وکیل مالیاتی

اجرای توام با اختیار کارهای مالیاتی به همراه تصمیم گیری در مواردی مانند تمکین، اعتراض، توافق، تقسیط، درخواست احاله و طرح پرونده در هیئت های حل اختلاف بدوی و تجدید نظر ، شورای عالی مالیاتی ، ماده 251 مکرر ، دیوان عدالت اداری در کلیه شهرهای کشور

طراحی انواع لایحه نسبت به آرا صادره توضیح و دفاع در مورد پرونده های موکل، توافق با کلیه واحدهای اجرایی اداره دارایی، اختیار لازم در مورد پرداخت و یا دریافت وجه بابت اصل بدهی و جرائم ، موارد سپرده های موقت یا استرداد مالیاتی، ارائه انواع چک و یا ضمانت ( از طرف ادارات مربوط مورد پذیرش باشد)

تحویل و تحول انواع اوراق مالیاتی مانند برگ مطالبه یا تشخیص درآمد و اقدامات لازم در مورد پرونده ای که مودی درگیر آن باشد

وکیل مالیاتی باید به چه مواردی مسلط باشد؟

- مالیات در درآمد شغل های مختلف

- رسیدگی و نحوه تعیین درآمد مشمول مالیات مشاغل

- معافیت مالیاتی

- مراجع حل اختلاف مالیاتی

یک وکیل مالیاتی همچنین باید به زمینه های دیگر فعالیت آشنا باشد:

- حسابداری

- نرم افزار حسابداری

- امور مالیاتی

وکیل مالیاتی در چه زمانی لازم است ؟


وکیل مالیاتی

- شما زمانی به وکیل مالیاتی نیاز دارید که باید تمام انواع وضعیت ها را مدیریت کنید:

- وقتی در امور مالیاتی خود دچار مشکل می شوید و نمی توانید از آن دفاع کنید

- پیش بینی اینکه یک دارایی مشمول مالیات دارید هنگامی که فوت می کنید

- وقتی که یک تجارت را شروع میکنید

- وقتی یک تجارت بین المللی را به کار می گیرید و در واقع استخدام می کنید

اگر دارای تجربه در زمینۀ یک تجارت هستید و یا اینکه تجربه فعالیت در قسمت مالی یک شرکت را دارید حتماً با کسانی آشنا شده اید که همان وکیل یا مشاور مالیاتی بوده است. حتی اگر تاکنون تجربه بکارگیری یک وکیل مالیاتی را ندارید باز هم مسلماً در زندگی خود مقاطعی را تجربه کرده اید که احساس کردید به یک مشاور در زمینه حسابداری و یا مالیاتی نیاز دارید.

بنابراین وکیل مالیاتی یا مشاور مالیاتی شخصی است که در زمینه های مالی و حسابدار یک متخصص تحصیل کرده و با تجربه است. وکیل مالیاتی در زمینۀ حسابداری و یا حسابرسی بسیار ماهر است و از تمام جزئیات کامل حقوق و قوانین مالیاتی مطلع است و مدیریت پرونده های مالیاتی در دادگاه ها و یا مراجع قضایی تجربه دارد. یک مشاور مالیاتی قطعاً مانند مشاغل دیگر دارای وظایف مشخصی می باشد که به آنها اشاره می کنیم. وکیل مالیاتی قوانین، بخشنامه ها و آیین نامه های مالیاتی را بخوبی می داند و می تواند کمک کند تا شما مالیات کمتری پرداخت کنید.

وظایف یک وکیل مالیاتی


وکیل مالیاتی

وکیل یا مشاورۀ مالیاتی شرح وظایف مشخصی دارد که عبارتند از:

پشتیبانی مالیاتی:

شاید پشتیبانی مالیاتی مهمترین وظیفۀ یک وکیل مالیاتی باشد. در این مورد وی یه مدیر مالی یک شرکت مشاوره می دهد و سعی می کند آنها را با قوانین پیچیدۀ مالیاتی آشنا کرده و اطلاع رسانی کند. کارمندان مالی شرکت و یا در زمینۀ تنظیم کردن صورت های مالی آن شرکت فعالیت می کنند و به صورتی این کار را انجام می دهند که صورت های مالی کاملاً شفاف و ساده تنظیم شود و باعث می شود پرداخت مالیات را به حداقل می رسانند. وکیل مالیاتی همچنین بر روی قراردادهایی که بسته می شود، نحوۀ پرداختی ها و دریافتی های شرکت نظارت دارند و راه حل هایی ارائه می دهند تا شرکت مشمول معافیت های مالیاتی شود.

دادرسی مالیاتی:

پرونده های مالیاتی را در دست می گیرند و مشکلات آن را در هیأت های حل اختلاف و مراجع قانونی که به پرونده های مالیاتی رسیدگی می کنند و راهکار ارائه می دهند. هر شرکت باید هر سال اظهارنامه مالیاتی را پر کرده و به ادارۀ مالیات ارجاع دهند. گاهی اوقات به دلایلی این اظهارنامه های مالیاتی رد می شود (علی الراس) و میزان مالیات تغییر می کند. در این مواقع است که شرکت به وکیل مالیاتی نیاز پیدا می کنند تا با استفاده از تجربه و تخصص خود و تسلطی که به قوانین مالیاتی دارد از اظهارنامه مالیاتی شرکت دفاع کرده و باعث می شود شرکت مجبور به پرداخت مالیات مضاعف نشوند.

اگر نیاز به وکیل مالیاتی دارید همین الان تماس بگیرید :

بازدید امروز:

6

بازدید هفته :

64

بازدید کل:

2130

ایمیل شما


با ثبت ایمیل خود در سایت میتوانید از تازه ها و اخبار حسابداری مطلع شوید.

موسسه حسابداری بی نظیر

آدرس: تهران - رودهن - خیابان لاله صحرا -جنب خشکشویی لاله صحرا

تلفن:0911211089-01132626276 فکس: 01132626277

با ما در تماس باشید